Sinä! : omaksi parhaaksi : uusin tieto arkipäivän itsehoitoon, Michael F. Roizen

Sinä!

Omaksi parhaaksi : uusin tieto arkipäivän itsehoitoon

Michael F. Roizen, Mehmet C. Oz

Liikunta ja Terveys
Suomi, 2007
WSOY15.00 €
Lähetetään 1-2 arkipäivässä.
Uusi
Sidottu
Ei
Ei
9510319880
9789510319888
432

Monipuolista lääketieteellistä tietoa ja tehokkaita terveysvinkkejä on tarjolla enemmän kuin koskaan, mutta kuinka niitä sovelletaan kokonaisvaltaisesti omaan elämään? Sinä! Omaksi parhaaksi on Yhdysvalloissa huiman menestyksen saavuttanut teos, jossa kaksi huippulääkäriä kertoo terveellisen elämän periaatteista kerrotaan helposti omaksuttavalla – ja ennen kaikkea hauskalla – tavalla.

Kaiken terveyden lähtökohtana on oman kehon tuntemus. Vain ymmärtämällä kehon toimintaa voimme ehkäistä sairauksia ja elää ikäistämme nuorempaa ja terveellisempää elämää. Kirjassa tutustutaan lähietäisyydeltä kaikkiin ruumiinosiin ja elimiin, tutkitaan niiden keskinäisiä yhteyksiä ja neuvotaan, kuinka hyvinvointia ylläpidetään päästä varpaisiin. Yksinkertaisia suosituksia ja ohjeita noudattamalla luodaan perusta terveelliselle elämälle – mutta stressiä siitä ei pidä ottaa (se nostaa verenpainetta).

Ihmeparantamisen sijasta kirjassa keskitytään erityisesti niihin vaivoihin ja riskitekijöihin, jotka on mahdollista torjua itse, omalla toiminnalla. Tärkeintä on, että sinä itse ymmärrät mitä kehosi tarvitsee, sillä vastuuta omasta terveydestä et voi jakaa kenenkään muun kanssa. Jo yksin terveyttä edistävän ruokavalion ja liikunnan avulla torjutaan monia riskitekijöitä, ja elimistön hyvinvointi heijastuu myös mielenterveyteen.

Pitkää ikää ja terveitä päiviä!

Kokoluokka: 25,5 cm korkeus x 17,2 cm leveys