Pihan köynnöskasvit, Kirsi Tuominen

Pihan köynnöskasvit

Kirsi Tuominen

Suomi, 2017
Minerva16.00 €
Lähetetään 1-2 arkipäivässä.
Uusi
Sidottu
Ei
Ei
9789523124110
200

Köynnöskasveilla on pitkät perinteet suomalaisessa puutarhanhoidossa. Kun yhä useampi suomalainen asuu nykyisin rakennetussa ympäristössä, köynnösten istutus on helppo tapa lisätä oman asuinympäristönsä vihreyttä.

Köynnöslajeissa on runsaasti valinnanvaraa. Osa köynnöksistä kukkii runsaasti, toiset taas ihastuttavat värikkäällä lehdistöllään. Köynnöksiä voi istuttaa hyvin monenlaisiin paikkoihin, myös ruukkuun parvekkeelle.

Nopeakasvuiset köynnöskasvit ovat mainioita näkösuojia, ne tarjoavat varjoa ja suojaavat aitoja sekä seiniä. Ne voi istuttaa peittämään maata, kiipeämään puunrunkoa, kalliota tai kiviä pitkin. Köynnöksillä saa helposti vehreytettyä hankalatkin paikat. Kirja esittelee laajan kirjon Suomessa viihtyviä yksi- ja monivuotisia köynnöslajeja sekä antaa selkeät istutus- ja hoito-ohjeet.

Hortonomi Kirsi Tuominen on vantaalainen puutarhaopettaja ja kokenut puutarhaneuvoja. Hän on julkaissut useita puutarhanhoitoa käsitteleviä kirjoja, mm. Kaikki kompostoinnista ja maanparannuksesta, Tuoksuva puutarha, Maanpeitekasvit ja Syötävän kaunis pihan.

Koko: 23cm korkea x 20cm leveä.