Varjosoturi, Aleksi Delikouras

Varjosoturi

Aleksi Delikouras, Kristina Delikouras

FatalNinja : 2
Suomi, 2010
WSOY14.00 €
Lähetetään 1-2 arkipäivässä.
Uusi
Sidottu
Ei
Ei
9510360384
9789510360385
345

Kuuluisan ninjaklaanin viimeinen perillinen, Hinetoshi, on juuri löytämässä oman paikkansa Suuren rukouksen temppelin soturikoulussa, kun temppeliin hakeutuu turvaan keisarin toiseksi vanhin poika. Hienostunut prinssi Hotaru herättää kaikissa ihailua, mutta Hinetoshin luottamusta hän ei onnistu voittamaan.

Kamppailutaitojen harjoittelu tempaa soturioppilaat mukaansa. Uusien oppien avulla heidän olisi mahdollista selvitä hengissä voittamattomien varjosotureidenkin yllätyshyökkäyksistä. Pahaksi onneksi Hinetoshille määrätty sensei, tuntuu olevan kiinnostuneempi kirjoituskääröistään kuin taistelutaidoista.

Hinetoshia piinaavat painajaismaiset näyt pakottavat hänet kuitenkin etenemään pikavauhtia. Ääritilanteisiin tottuneen Hinetoshin onkin helpompi syöksyä kohti vaaroja kuin kuunnella omia tunteitaan. Mutta auttaako se häntä taistelussa häikäilemätöntä vihollista vastaan? Onnistuuko hän kohtaamaan vastavoimansa menettämättä henkeään ja aiheuttamatta peruuttamatonta tuhoa koko valtakunnalle?

Koko: 21cm korkea x 15cm leveä.