Madventures : maailmanselitys : seikkailijan käsikirja kaikkeen, Tuomas Milonoff

Madventures

Maailmanselitys : seikkailijan käsikirja kaikkeen

Tuomas Milonoff

Filosofia ja psykologia, Tietokirjat ja tiedonhaku, Muut
Johnny Kniga
Suomi, 2014
WSOY14.00 €
Lähetetään 1-2 arkipäivässä.
Uusi
Sidottu
Ei
Ei
9510408026
9789510408025
229

Seikkailijan opas kaikkeen: Madventures ihmiskunnan ikuisten teemojen äärellä.

Yli miljoona reissukilometriä auttaa ajattelemaan olennaista. Esimerkiksi sitä, miksi yksi kulttuuri pärjää huonommin kuin toinen, mistä maailmankaikkeus rakentuu, millainen on maapallon tulevaisuus, mitä ihmismieli kätkee sisäänsä ja mitä on totuus, tai onko sitä edes olemassa.

Riku ja Tunna sekä laaja joukko asiantuntijoita - kosmologi Kari Enqvististä tähtitieteilijä Esko Valtaojaan, taiteilija Terike Haapojasta tulevaisuudentutkija Markku Wileniukseen, ja maailmanpolitiikan professori Teivo Teivasesta rap-artisti Palefaceen - matkaavat maailmankaikkeuden ensimmäisistä sekunneista pitkälle tulevaisuuteen, yksyvät reitin varrella tieteeseen, taiteeseen, talouteen ja alakulttuureihin, ja luovivat taas ihmismielen kautta takaisin ihmiskuntaan ja ihmisyyteen.

Madventuresin maailmanselitys on täydellistä reissulukemista, mutta myös oivallinen tietopaketti inspiroiviin keskusteluihin kapakka- ja kahvipöydissä ympäri maailman. Pohjolan kaamoksessa masentuvalla kirja muistuttaa, ettö maailma on lopulta käsittämättömän kiehtova ja kaunis paikka. Seikkailu on alussa!

Tuomas Milonoff ja Riku Rantala ovat aikamme tunnetuimmat matkatyöläiset. Tv-sarja Madventures on levinnyt lähes 200 maahan, ja Rikun ja Tunnan kirjoja Madventues - Kansainvälinen seikkailijan opas, Mad Cook - Kulinaristinen seikkailukirja, Mad World - Seikkailijan atlas, Mad Manners - Seikkailijan etiketti ja Madventures - Uusi kansainvälisen seikkailijan opas on pakattu yli sataantuhanteen suomalaisreppuun.

Koko: 22cm korkea x 22cm leveä.