Kaikki mitä olet aina halunnut tietää kuninkaallisista, mutta et ole uskaltanut kysyä, Alexander von Schönburg

Kaikki mitä olet aina halunnut tietää kuninkaallisista, mutta et ole uskaltanut kysyä

Alexander von Schönburg, Tiina Hakala

Kaunokirjallisuus ja runot, Historia
Suomi, 2009
Atena8.00 €
Lähetetään 1-2 arkipäivässä.
Uusi
Sidottu
Ei
Ei
9517965737
9789517965736
237

Mitä kuninkaalliset antavat toisilleen joululahjaksi?

Varmaankaan kuninkaallisia ei puhutella samoin kuin tavallisia kansalaisia - mutta miten heitä sitten tulisi puhutella? Onhan kuninkaallisilla paljon kummia tapoja: he asuvat palatseissa ja istuvat kruunu päässä valtaistuimella.

Kreivi Alexander von Schönburg on perhetaustansa takia tavannut monia kuninkaallisia - ja samalla päätynyt ihmettelemään monarkiaa. Von Schönburg esittelee kuninkaallisten mielenkiintoista ja värikästä maailmaa sekä ainutlaatuisesta sisäpiirinäkökulmasta että verrattoman kriittisessä valossa. Kuninkaallisten tulevaisuus vaikuttaa heikolta maailmassa, jossa he kerta toisensa jälkeen päätyvät todistelemaan, että he todella ovat hyvin, hyvin tavallisia. Samalla kuninkaallisissa on hohdokkuutta, joka vetoaa meihin aina ja kaikkialla.

Kreivi von Schönburg ripottelee faktatiedon joukkoon juttuja ja omakohtaisia kokemuksia, joita voisi kutsua juoruiksi, jos niitä ei olisi esitetty niin kuninkaallisen hienostuneesti. Mitä Britannian kuningatar Elisabetilla on käsilaukussaan? Mikä on se ainoa asia, josta voi keskustella Ruotsin kuninkaan kanssa päivällisellä? Entä miten pyydystetään aito kruununprinssi?