Demonin merkitsemät, Sarah Rees Brennan

Demonin merkitsemät

Sarah Rees Brennan, Helene Bützow

Suomi, 2009
WSOY12.00 €
Lähetetään 1-2 arkipäivässä.
Uusi
Sidottu
Ei
Ei
951035063X
9789510350638
329

”Yritä käyttäytyä niin kuin kaikki muutkin…”

Nickin ja Alanin ei tarvinnut edes keskustella asiasta – uusi muutto olisi pian taas edessä. Ensin olivat demonien riivaamat korpit hyökänneet ikkunoiden lävitse, ja lopulta ovelle oli ilmestynyt kaksi kutsumatonta vierasta. Mae ja hänen ruipelo pikkuveljensä Jamie tarvitsivat kipeästi apua, sillä poika kantoi ihollaan kolmannen asteen merkkiä, mikä tarkoitti maagien jo valinneen demonien seuraavan uhrin.

Pinkkitukkaiseen tyttöön ihastunut Alan auttaa epätoivoista kaksikkoa luopumalla omasta suojatalismaanistaan, mutta saattaa samalla itsensä hengenvaaraan. Nickin on kaikin voimin keskityttävä hellämielisen veljensä pelastamiseen ja luotsattava riitasointuinen nelikko etsimään apua demoneja kuhisevasta Lontoosta. Kaiken kukkuraksi Musta Arthur tuntuu vihdoin päässeen vuosia sitten kadottamansa talismaanin jäljille…

Alan on ainoa ihminen, jonka kohtalosta kovaotteinen Nick piittaa, mutta voiko arvaamattomaan veljeen luottaa enää lainkaan?

Demonin merkitsemät, irlantilaissyntyisen Sarah Rees Brennanin esikoisromaani, on vauhdikkaan raadollinen seikkailukertomus maagien kostoa pakenevan perheen synkästä salaisuudesta.