Suuri talokirja : oman talon käsikirja, Risto Pekkala

Suuri talokirja

Oman talon käsikirja

Risto Pekkala

Teollisuus ja Infrastruktuuri, Koti ja sisustus
Suomi, 2015
Readme.fiTämä kappale on myyty.
Uusi
Sidottu
Ei
Ei
9522209538
9789522209535
464

Suuri talokirja kertoo, mitä pientalosssa asuvan on tiedettävä kotinsa arvon ja asumismukavuuden säilyttämisestä ja parantamisesta.

Kirja sisältää seikkaperäisiä ohjeita talon huolto- ja remonttitöistä. Sen sivuilta löytyvät myös tarpeelliset tiedot rakennusmateriaaleista ja töissä tarvittavien työkalujen esittelyt ja työtavat.

Ohjeet on tarkoitettu "jokamiehelle ja -naiselle", mutta tietoa löytyy myös edistyneemmille ja jopa ammattimiehille. Kirja on runsaasti ja havainnollisesti kuvitettu.

Kirja sisältää muun muassa: talon säännöllinen huoltaminen, lämmitysjärjestelmät, tietoa perustuksista, esimerkkiosio elementtitalon pystytyksestä, remontin suunnitteluohjeita, turvallisuus remonttitöistä, telineet, purkutyöt, kylpyhuone, sauna, kodinhoitohuone, ilmastointi, radon, tavallisimmat työkalut ja niiden käyttö, katto, laatoitustyöt, sisustuskivet, tasoitustyöt, tapeitointi, panelointi, listoitus, kipsilevytyöt, tavallisimmat maalaustyöt, maalit, muovimatot, silikonityöt, kiinnitystarvikkeet ja työmenetelmät, uusimmat määräykset ja luvanvaraisuudet, perustietoa pihatöistä ja puutarhasta, aidat, turvajärjestelmät, energia-asiaa, ääneneristysasiaa, lisäeristys.

Koko: 27cm korkea x 21cm leveä.