Suuri koiraharrastajan opas, Mia Lääti

Suuri koiraharrastajan opas

Mia Lääti, Jenni Kaurila

Eläimet ja luonto
Suomi, 2014
Readme.fi15.00 €
Lähetetään 1-2 arkipäivässä.
Uusi
Sidottu
Ei
Ei
9522207527
9789522207524
363

Löydä sinulle ja koirallesi uusi yhteinen harrastus!

Suuri koiraharrastajan opas on kattava läpileikkaus suomalaisesta koiraurheilukulttuurista.

Tutustu koiraharrastuslajeihin ja käytetyimpiin käyttökoirarotuihin johtavien suomalaisten kasvattajien ja maailmallakin menestyneiden koiraurheilijoiden johdolla. Opi valitsemaan koiraharrastuksiin sopiva rotu, kasvattaja ja pentu. Löydä sinulle ja koirallesi uusi yhteinen harrastus!

Suomen koiraharrastus on korkeatasoista ja harrastuksien pariin tulee jatkuvasti lisää uusia innokkaita ohjaajia. Tämä kirja antaa uutta tietoa ja mielenkiintoisia ajatuksia niin aloittelevalle harrastajalle kuin jo harrastuksen parissa viihtyvälle.

Kirja avaa ovet kiehtovaan koiraurheilijan ja käyttökoirien maailmaan ja antaa puheenvuoron niin maamme MM-kultamitalisteille, rotujen konkareille kuin uusille idealisteillekin. Kirja on täydellinen näyte koiraharrastajien talkootyön voimasta pitäen sisällään lähes sadan suomalaisen koiraharrastajan laji- ja rotuesittelyitä sekä yli 400 upeaa koiraharrastus- ja rotukuvaa. Kirjan idea on lähtöisin uuden DogSports.fi- koiraurheiluverkkojulkaisun päätoimittajalta ja ylläpitäjältä Mia Läätiltä.

Koko: 24cm korkea x 18cm leveä.