Emman kakut, leivokset & jäätelöt, Emma Iivanainen

Emman kakut, leivokset & jäätelöt

Emma Iivanainen

Ruoka ja juoma, Koti ja sisustus
Suomi, 2015
Docendo15.00 €
Uusi
Sidottu
Ei
Ei
9522911119
9789522911117
142

Koko: 20,5 cm leveä x 25 cm korkea.

Emma Iivanaisen toinen leivontakirja tarjoaa nopeaa helpotusta makeannälkään ja näyttäviä juhlatarjottavia kiireiselle leipojalle.

Laadukkaista raaka-aineista syntyy yllättävän helposti taivaallisia kakkuja, leivoksia ja jäätelöitä. Kaikki kirjan jäätelöt tehdään ilman jäätelökonetta. Monet resepteistä valmistuvat yhdessä kulhossa, joten aikaa säästyy eikä leipomisen lopputuloksena ole valtava tiskivuori vaan toinen toistaan maistuvampia herkkuja. Kirjasta löytyy useita erikoisruokavalioihin sopivia vaihtoehtoja, kuten gluteenittomia, maidottomia ja kananmunattomia reseptejä.

Ajankohtaiset ideat innostavat leipomaan: marenkikakku taiotaan sateenkaaren väreihin, amerikkalainen nuotioherkku s'mores muuntautuu jäätelöksi ja omenapiirakasta rakennetaan korkea juhlakakku. Kirjan donitsit, kuppikakut ja jäätelöpuikot hurmaavat trenditietoisen herkuttelijan.

Emma Iivanainen on itseoppinut kakkutaiteilija, Painted by Cakes -blogin kirjoittaja ja leivontakirjailija, jonka herkulliset reseptit ja koristelutaidot on noteerattu myös kansainvälisesti. Iivanaisen koristeluohjeita ja reseptejä on julkaistu maailman tunnetuimmissa kakunkoristelulehdissä. Suomen käsityön museo valitsi Iivanaisen Vuoden käsityöläiseksi 2013. Emman edellinen kirja oli Kakkutaidetta kotikeittiössä.