Äidin käsikirja, Morag Cuddeford-Jones

Äidin käsikirja

Morag Cuddeford-Jones, Taina Wallin

Tietokirjat ja tiedonhaku, Ruoka ja juoma, Urheilu ja Harrastukset, Koti ja sisustus
Suomi, 2008
Atena7.00 €
Lähetetään 1-2 arkipäivässä.
Uusi
Sidottu
Ei
Ei
9517965141
9789517965149
243

Mikä toi on? Miksi setä istuu puussa? Missä mä oon? Äidiltä kysytään loputon määrä kysymyksiä, ja äitihän tietää, mutta joskus kinkkisimpiin kysymyksiin ovat hukassa niin ideat kuin vastauksetkin.

Ei hätää, apuun rientää Äidin käsikirja, joka liittyy suosikkioppaiden Isän käsikirjan ja Joulun käsikirjan kolmikkoon. Äidin käsikirjan kanssa yksikään äiti ei enää ihmettele, mitä touhuta sateisena sunnuntaina tai miten selviytyä äitiydestä ilman turhia stressejä ja suorittamispakkoja.

Äitinä olo ei ole avaruustiedettä. Se on huoltoa, hoivaa, läsnäoloa – sekä ehdottomasti hauskanpitoa. Äidistä voi Äidin käsikirjan avulla kuoriutua melkoinen vekkuli, joka keksii liudan leikkejä, rakentaa parhaat majat, osaa tusinan korttitemppua, tietää 12 tapaa jalostaa vanhoja sukkahousuja, tekee karkkeja, häikäisee kasvattamalla ananasta jääkaapin päällä tai ennustaa munankuorilla.

Vinkkikirjana toimiva Äidin käsikirja sisältää yli 250 puuhaa, vinkkiä, leikkiä, ideaa paperiaskarteluista ompelupuuhiin, leikeistä yhteisiin kokkaushetkiin, luonnossa kulkemisesta liikunnan riemuun, taikuudesta kutkuttaviin teemasynttäreihin ja vuodenaikajuhliin sekä pikkuvauvojen lorutuksesta ensiapuun ja muihin arkipäivän ongelmiin.