100 vuotta Haminaa kuvina - 100 years of Hamina in pictures, - Helevuo, Kouki, Lauri, Pietiläinen, Ranki, Sahala, Vihra, Viitanen

100 vuotta Haminaa kuvina

100 years of Hamina in pictures

- Helevuo, Kouki, Lauri, Pietiläinen, Ranki, Sahala, Vihra, Viitanen

fin,eng, Ei tiedossa
Haminan Rotaryklubi ja Lions Club Hamina15.00 €
Lähetetään 1-2 arkipäivässä.
Uusi
Sidottu
Ei
Ei
9789529395200
176

Haminan Rotaryklubi ja Lions Club Hamina päätyivät tahoillaan samaan ajatukseen tehdä kuvateos historiallisesta Haminasta Suomen sadan vuoden itsenäisyyden ajalta. Hankittaessa vanhoja kuvia Haminan museoilta, klubien kirjatoimikunnat päätyivät samaan pöytään, ja kirja päätettiin tehdä yhteistyönä, jolloin Haminan kaupungin museot tuli kirjaan yhteistyökumppaniksi ja voi hyödyntää kertyvää kuvamateriaalia omassa toiminnassaan. Kuvien tueksi laadittiin lyhyet tekstit täsmentämään sisältöä suomeksi ja englanniksi. Museon lisäksi kuvia saatiin paljon museotoimintaan liittyvältä "muistelopiiriltä", sekä kirjan toimituskunnan jäsenten kuvanhankintatyöllä. Vaikka kirjan sivumäärä tuplattiin, jouduttiin aineistoa rajaamaan periaatteella, että tämä ei ole historiikki, vaan kuvavälähdyksiä kameran takaa.

Tekemällä uusi kirja, jossa on paljon myös aikaisemmin julkaisemattomia kuvia, voimme palvella Haminan kaupunkia ja hankkia varoja hyväntekeväisyyteen.

Kiitämme kirjan syntyä tukeneita haminalaisia yhteisöjä ja henkilöitä. Toivotamme lukijalle mielenkiintoista matkaa Haminaan ja sen tapahtumiin vuosien varrella.

Haminan Rotaryklubi ja Lions Club Hamina

Koko: 22cm korkea x 29cm leveä.