Kirjat, lehdet, sarjak.

Vasemmalla on kirjojen, lehtien ja sarjakuvien kategorialista. Saat avattua Käytetyt- ja Uudet-ryhmän avoimeksi klikkaamalla [+] painiketta ryhmän oikealla puolella. Selaamasi kategoria korostetaan listassa ruskealla värillä ja lihavoinnilla. Klikkaamalla kategorian nimen saat esille kaikki kategoriaan kuuluvat tuotteet. Klikkaamalla joko tuotteen nimeä tai kansikuvaa saat esille tarkemmat tiedot. Avainsanaa klikkaamalla saat listan kaikista tuotteista joissa kyseinen avainsana esiintyy. Avainsanoina käytämme aina julkaisijaa ja kirjailijoita.

Voit myös hakea kirjoja hakukoneellamme osoitteessa http://salpakirja.net/kirjojen-haku/.

Voit tilata Salpakirja.netistä Antikvariaatti Salpakirjan ja Onnelan Tarjouskirjakaupan tuotteita. Tilaukset yhdistetään niin, että asiakkaalle tulee vain yhdet toimituskulut. Voit tilata myös sähköpostitse: salpakirja@gmail.com tai soittamalla liikkeeseen: 050-3395724.

 

Käytetyt kirjat

Antikvariaatti Salpakirja

Antikvariaatti Salpakirjan valikoimista löydät käytettyä ja vanhaa kirjallisuutta, lehtiä ja sarjakuvia.

Valikoimistamme löytyy mm. ulkomaista kaunokirjallisuutta, Suomen historiaa, jännityskirjallisuutta ja sarjakuva-albumeja.

Kaikki käytetyt kirjat näet klikkaamalla tästä »

 

 

 

Uudet kirjat

Onnelan Tarjouskirjakauppa

Onnelan Tarjouskirjakauppa on erikoistunut uusien kirjojen ja sarjakuvien tarjouseriin sekä mielenkiintoisiin uutuuksiin.

Valikoimistamme löytyy mm. oppikirjoja, elämäkertoja, sotahistoriaa ja kotimaista kaunokirjallisuutta.

 

Kaikki uudet kirjat näet klikkaamalla tästä »