Martimo, Pekkanen, Tarkka, Kielletyt kartat 3 Itä-Karjala 1941-1944 | Hinta: 22,00 €

Kuvaus:

Kielletyt kartat -sarjan kolmas osa sisältää Itä-Karjalan 1: 20 000 mittakaavaiset kartat, joita on 97 lehteä. Karttalehdet on kirjan sivuille pienennetty noin 1: 50 000 mittakaavaan. Kartaston alussa on Veli-Matti Syrjön kirjoittama artikkeli Itä-Karjalan kartoittamisesta.

Itä-Karjalan kartasto tarjoaa runsaasti arvokasta tietoa sekä sotahistorian tutkijoille että Itä-Karjalan vaiheiden ja kansanperinteen tutkijoille ja harrastajille. Niille, jotka haluavat selvittää vanhempiensa tai isovanhempiensa sotateitä, tarjoaa Itä-Karjalan kartasto paljonkin mielenkiintoista katsottavaa. Kartoista voi löytyä merkintöjä yhtä lailla ikivanhan karjalaiskylän talojärjestyksestä kuin neuvostoaikaisen vankileirin sijainnista.

Karttakirja kertoo mistä suomalaiselle identiteetille tärkeät Kalevalan runot on pääosin koottu ja missä vuosisatojen ajan asuivat meille läheisimmät kansanheimot, Aunuksen ja Vienan karjalaiset. Kartaston lopussa on Jyrki Tiittasen keräämä karttojen paikannimihakemisto. Kartastossa on myös yksittäisten karttojen tilausohjeet.

Kustantaja: AtlasArt

Kieli: Suomi

Painovuosi: 2009

Painos: 1

Sivumäärä: 120 sivua

Sidonta: Sidottu, kuvakannet

Kuntoluokka: K5

ISBN: 9789525671162

Hinta: 22,00€

Lisää ostoskoriin

Avainsanat: ,
Kategoriat: Sotahistoria Uudet, Uudet