Moore Arden, Koirien elekieli – Ohjaa koiran käytöstä | Hinta: 15,00 €

Kuvaus:

Koirien elekielen ymmärtämisellä ohjaat koiran käytöstä – 100 elettä, ilmettä, ääntä ja liikettä.

Hurmaavasti kuvitettu kirja selittää koiran yleisimpien eleiden, ilmeiden, äänien ja liikkeiden merkityksen. Mitä on koiran mielessä, kun se luimistaa korvat? Entä onko häntäänsä heiluttava koira aina iloinen?

Koirat ovat elekielessään tinkimättömän suorasukaisia ja rehellisiä. Ihmisen tehtävä on ymmärtää! Elekielen tulkinnassa on tärkeintä katsoa kokonaisuutta. Useimmat signaalit voivat tarkoittaa eri asioita eri tilanteissa. Esimerkiksi luimukorvainen saattaa ilmaista pelkoaan tai korostaa ystävällisyyttään. Kirja auttaa sinua arvioimaan tilannekohtaisesti, mitä koira kertoo ääntelyillään, eleillään ja ilmeillään. Tekstiä havainnollistavat kuvituksen ilmeikkäät koirat.

Kirja antaa myös käytännön vinkkejä hyvää koiramaiseen elämään. Onnellinen on se koira, jonka omistaja ohjaa koiramaisen käytöksen hyötykäyttöön päivittäisessä aktivoinnissa ja sammuttaa ongelmalliseksi koetun käytöksen koiran ymmärtämällä tavalla. Opit koirasi hyvätahtoiseksi johtajaksi ja parhaaksi ystäväksi, jolle koira haluaa tulla kertomaan asiansa!

Koko: 23,5cm korkea x 18cm leveä.

Kustantaja: readme.fi

Kieli: Suomi

Painovuosi: 2013

Painos: 1

Sivumäärä: 192 sivua

Sidonta: Sidottu, kuvakannet

Kuntoluokka: K5

ISBN: 9789522206558

Hinta: 15,00€

Lisää ostoskoriin

Avainsanat: ,
Kategoriat: Luonto, lemmikit, biologia Uudet, Uudet