ELMA 2016 –messut, Helsingin Messukeskus 11.–13.11.2016

Basic RGB

Onnelan Tarjouskirjakauppa iso myyntipiste uusine valikoimineen löytyy hallista 6: 6s71 Tervetuloa!

Aukioloajat
pe 11.11.2016 klo 9–18
la 12.11.2016 klo 10–18
su 13.11.2016 klo 10–17

Salpakirjan omistama Onnelan Tarjouskirjakauppa on edullinen uusien kirjojen kirjakauppa, jossa on aina edulliset hinnat. Messuvalikoimamme muodostuu messujen aiheiden mukaisista kirjoista, kustantajien mielenkiintoisita uutuuksista ja uusintapainoksia, laadukkaista kustantajien jäännös- ja tarjouseristä.

Valikoimistamme löytyy laadukkaita lasten kirjoja, erilaisia puuha-, tarra ja värityskirjoja, keittokirjoja, traktori ja autokirjoja, eläin- ja luontokirjoja, metsästys- ja kalastuskirjoista, mielenkiintoisia koira-, kissa- ja hevoskirjoja, sekä kaikkien alojen tietokirjoja mm kädentaidoista. Tule vertaamaan hintoja!

Messukirjoja ei ehditä laittaa nettimyyntiin ennen messuja, joten tervetuloa paikanpäälle halli 6. Seuraa sivujamme www.salpakirja.net
https://www.facebook.com/Salpakirjanet

Tervetuloa!

Terveisin kirjakauppias Marko Koskiaho

ELMA maaseutumessut esittelee suomalaisen maaseudun tuotteita ja palveluita: elintarvikkeita, maaseudun kehittämistä, maaseutumatkailua sekä kotieläimiä ja niiden hoitoa. Maaseutumessujen lisäksi Messukeskuksessa on Metsämessut, Kädentaito ja OutletExpo sekä lauantaina ja sunnuntaina Lemmikkimessut.


Kategoriat: Uutiset