Jussila Risto, Pilkkikirja | Hinta: 23,00 €

Kuvaus:

Onni merkitsee yhden suuren ahvenen tai yhden hyvän pilkkisaaliin tavoittelussa paljon. Jos näitä riemukkaita onnistumisen hetkiä haluaa kokea pilkillä usein, onnen varaan ei kannata, eikä onneksi tarvitsekaan jäädä.

Pilkintä on taitolaji. Onnistuminen ei kuitenkaan ole ihan helppoa, eikä koskaan ennalta varmaa. Hyvin paljon on silti tehtävissä sen hyväksi, että saalis parantuisi. Juuri tähän hyödyllisesti ja hauskasti pilkinnän maailmaan opastava pilkkikirja tähtää.

Kyse on useimmiten siitä, että pilkkijä tietäisi, miten kannattaisi toimia juuri tällä lammella, tällä järvellä tai tällä rannikon sisäselällä. Juuri tänään. Juuri tähän aikaan talvesta. Pilkkikirja on koottu niin, että se sopii aloittelijalle opaskirjaksi, joka johdattaa hänet helposti ja varmasti pilkinnän maailman ytimeen. Samalla kirja tarjoaa pidempään harrastaneelle paljon uusia näkemyksiä ja niksejä, joilla petrata saalista. Kirjassa on runsas ja elämyksellinen kuvitus.

Risto Jussila on eräs tunnetuimpia kalastustoimittajiamme ja myös hänen valokuviaan on julkaistu laajasti eri medioissa, muun muassa Erä-lehdessä ja Helsingin Sanomissa jo pari vuosikymmenen ajan. Pilkkikirja on hänen ensimmäinen oma kirjansa. Siihen on tiivistetty paitsi oma pitkä käytännön kokemus, myös parhaat niksit ja vinkit, jotka hän on kuullit kalastustoimittajan työssään tapaamiltaan lukemattomilta muilta pilkkijöiltä.

Koko. 24,5cm korkea x 17,5cm leveä.

Kustantaja: readme.fi

Kieli: Suomi

Painovuosi: 2013

Painos: 1

Sivumäärä: 371 sivua

Sidonta: Sidottu, kuvakannet

Kuntoluokka: K5

ISBN: 9789522207562

Hinta: 23,00€

Lisää ostoskoriin

Avainsanat: ,
Kategoriat: Metsästys, kalastus Uudet, Uudet