GOEXPO 2014 –messut, Helsingin Messukeskus 7.–9.3.2014

GoExpo14_Olemme-mukana_655x102 Onnelan Tarjouskirjakaupan laajat ja edulliset valikoimat GoExpo-messuilla!

Onnelan Tarjouskirjakaupan valikoimaa löydät GoExpo 2014 -messuilta Helsingin messukeskuksesta. Tapahtuma on avoinna yleisölle pe klo 12-19, la-su klo 10-18.

Ilmaisia Kutsuja eli Pääsylippuja GoExpo-messuille voi hakea liikkeestä 7.3 asti tai pyytää lähettämään liput postitse (ei lisämaksuja:). Tee lipputilaus 5.3. mennessä. Kutsu oikeuttaa ilmaiseen sisäänpääsyyn. Max 2 lippua / henkilö. Lipun arvo 16€. Lippuja rajoitetusti eli toimi nopeasti! Lippujen tilaus: salpakirja@pp.inet.fi

Salpakirjan omistama Onnelan Tarjouskirjakauppa on edullinen uusien kirjojen kirjakauppa, jossa on aina edulliset hinnat. Messuvalikoimamme muodostuu messujen aiheiden mukaisista kirjoista, kustantajien mielenkiintoisita uutuuksista ja uusintapainoksia, laadukkaista kustantajien jäännös- ja tarjouseristä.

Valikoimistamme löytyy laadukkaita Retki-, luonto- ja matkakirjoja, Metsästys- ja kalastuskirjoja, Lappi ja muuta pohjoisen alueen kirjallisuutta. Lisäksi mm Berlitz  – kohde- ja maaoppaita, Madventures kirjoja ja kaupunkikirja -sarjaa. Lisäksi kirjallisuutta mm Fillari, Kunto, Golf sekä Kuva&Kamera -aiheista.

Lapsille matkalle erilaisia puuha-, tarra ja värityskirjoja. Aikuiseen makuun kaikkien alojen tietokirjoja mm kädentaidoista. Tule tekemään löytöjä ja vertaamaan hintoja! Paikanpäällä kovia messutarjouksia!

Messukirjoja ei ehditä laittaa nettimyyntiin ennen messuja, joten tervetuloa paikanpäälle halli 6 paikka u158.

Seuraa sivujamme www.salpakirja.net
https://www.facebook.com/Salpakirjanet

Terveisin, kirjakauppias Marko Koskiaho

p. 050-3395704


Kategoriat: Uutiset