Rinne Hannu, Perinnemestarin klapikirja – Polttopuiden teko, varastointi ja käyttö | Hinta: 25,00 €

Kuvaus:

Suomessa poltetaan kotien lämmitysenergiana vuosittain lähes kuusi miljoonaa kuutiota klapeja. Polttopuut ovat kotimaista ekoenergiaa ja lähes jokaiseen uuteen omakotitaloon tehdään puu-uuni. Suomi kylmenisi ilman klapeja!

Klapikirja esittelee klapien koko elinkaaren metsästä tulipesään Perinnemestarin taatulla historiaa kunnioittavalla otteella: Kuinka puut kaadetaan, miten ne pienitään ja varastoidaan, ja kuinka niistä saa energiatehokkaimmin lämmön irti.

Kirjassa esitellään erilaiset tulisijat, ja opastetaan sekä varastoimaan että polttamaan puut oikein. Historia on vahvasti läsnä työvälineistä mottitalkoisiin. Myös nykysuomen klapiammattilaiset pääsevät kirjassa esiin. Perinnemestarin klapikirja sopii yhtä hyvin kokeneelle himopilkkojalle kuin ensimmäisen kesämökkinsä hankkineelle kaupunkilaisperheelle.

Hannu Rinne on kirjoittanut aiemmin kolme vanhoja rakennuksia käsittelevää kirjaa: Perinnemestarin remonttikirja, Perinnemestarin matkaopas rannikon puukaupunkeihin ja Perinnemestarin rintamamiestalo.

Koko: 24,5cm korkea x 18cm leveä.

Kustantaja: Wsoy

Kieli: Suomi

Painovuosi: 2013

Painos: 1

Sivumäärä: 173 sivua

Sidonta: Sidottu, kuvakannet

Kuntoluokka: K5

ISBN: 9789510399507

Hinta: 25,00€

Lisää ostoskoriin

Avainsanat: ,
Kategoriat: Maa- ja metsätalous Uudet, Uudet