Lehtisalo Liekki, Suomalainen sivistys ja sivistyspolitiikka | Hinta: 4,00 €

Kuvaus:

Suomalainen sivistys ja sivistyspolitiikka on 1990-luvun kansallisen sivistyksen ja sivistyspolitiikan suunnan, merkityksen ja sisällön syväluotaus sekä punnittu visio tulevaisuuden näkymistä. Professori Liekki Lehtisalo arvioi syvällisellä asiantuntemuksella ja laajan kokemuksen perusteella maamme koulutusta, tiedettä, taidetta ja kulttuuria sekä pureutuu niiden ongelmiin, keskinäisiin yhteyksiin, verkoittumistarpeisiin ja kehittymismahdollisuuksiin.

Kansakunnan taloudellinen ja muu menestystarina koostuu yhä painavammin sivistyksestä. Tämä teos hahmottaa moniulotteisesti sivistysyhteiskuntaa ja piirtää samalla rohkeasti sivistyneen tietoyhteiskunnan ääriviivoja. Yhdentyvän Euroopan ja muun kansainvälistymisen vaikutuksia sivistykseemme valaistaan monelta kannalta. Tiedon ja osaamisen roolin korostuminen johtaa väistämättä niiden ja samalla sivistyksen sisällön ja vaikutusten uudelleen arviointiin. Kirja luo sivistypolitiikan teoriaa, mutta pohtii ja arvioi samalla monipuolisesti käytännön todellisuutta.

Teon on ajankohtainen tietolähde ja uusien ajatusten virittäjä alue- ja valtakunnantason luottamushenkilöille, päättäjille, asiantuntijoille ja virkamiehille. Se soveltuu myös kurssikirjaksi yliopistoihin ja korkeakouluihin, opettajakoulutukseen ja aikuiskoulutukseen.

Kustantaja: Wsoy

Kieli: Suomi

Painovuosi: 1998

Painos: P1

Sivumäärä: 201 sivua

Sidonta: Sidottu, kuvakannet

Kuntoluokka: K5

ISBN: 9789510224595

Hinta: 4,00€

Lisää ostoskoriin

<- Takaisin

Avainsanat: ,
Kategoriat: Yhteiskunta, laki, politiikka Uudet