Laine Henrik, Outo Hollywood, Elokuvahistorian kummallisuuksia | Hinta: 10,00 €

Kuvaus:

”Kyllä elokuvien tekeminen vessan siivoamisen voittaa.”
– Klaus Kinski

Hollywoodin kummittelevat julkkikset ja lapsitähtien kohtalot, maailman kuuluisimmat elokuvastudiot ja mitä niissä on kuvattu, kapinallisten radiokutsumanimet Tähtien sodassa, valkokankaan eksoottisimmat rakastelupaikat, lista Oscar-ehdokkaista joita ei oikeasti ole ollut olemassa, erikoisimmat ensi-iltapäivämäärät, hienoimmat monologit, yhteenveto kaljuista elokuvasankareista ja -konnista, kaikki Uuno Turhapuron ammatit… sekä kenties kaikista tärkeimpänä: kokoelma Steven Seagal -henkisiä haikurunoja.

Elokuvan historia on ihmeellisyyksien, äärimmäisyyksien ja paheiden runsaudensarvi. Outo Hollywood on kokoelma listoja, anekdootteja, sitaatteja ja yksityiskohtia elokuvataiteen kummallisuuksista – sekä valkokankaalla että sen ulkopuolella.

Henrik Laine on 37-vuotias toimittaja, joka on työskennellyt niin printtimediassa kuin televisiossakin ja viettänyt aivan liian paljon aikaa pimeissä elokuvateattereissa. Jo esikoisteoksessaan Outo sota hän tunnustautui suureksi viihteen ja trivian ystäväksi, mikä on nähtävissä myös Oudon Hollywoodin sivuilta.

Kustantaja: Wsoy

Kieli: Suomi

Painovuosi: 2007

Painos: P1

Sivumäärä: 156 sivua

Sidonta: Sidottu kansipaperein

Kuntoluokka: K5

ISBN: 9789510330227

Hinta: 10,00€

Lisää ostoskoriin

<- Takaisin

Avainsanat: ,
Kategoriat: Elokuva, valokuva Uudet