Miljoona Pelle, Pyhiinvaeltajat | Hinta: 10,00 €

Kuvaus:

Haminan satama on reikä, josta karataan kauemmaksi, joko pakoon tai jotakin etsimään. Kaupunki elää 60-lukua, kun baari-illan päätteeksi Repa jää Tervasaaren rantaan. Kun paha kolkuttaa Repan olalle, sille on pakko tehdä jotain. Sen jälkeen on viisainta lähteä, eikä Repa kerro enempää ennen kuin koko stoorin kela on kierretty auki.

Santos ja Maria ovat brasilialaisen Carmenin ja suomalaisen kirkonmiehen Eliaksen lapsia. Kun Elias katoaa kartalta, Carmen lähtee pohjolasta takaisin etelään. Maria häipyy nirvanan perässä ashramiin, Santos muuttaa Pietun kotiin rumpujen tilalle. Kun intialainen Jai Baba iskee Haminan torilla hampaansa ruisleipään, jää Pietulle outo fiilis, että heidän polkunsa kohtaavat vielä. Ja kohtaavathan ne – Pietun, Repan ja Mariankin!

Mutta ei hoppuilla: aurinko ehtii painua taivaanrantaan moneen kertaan, ennen kuin bussi soittaa viimeisen kerran torvea Luxmanjulan bussistandilla. Samat säännöt pätevät, oli kengän alla sitten Hamina, Amsterdam tai Bombay: jos pahaa ei voi tappaa, ainakin sen voi yrittää unohtaa. Ja jos sen tappaa, ei siitäkään helpolla pääse.

Kustantaja: Wsoy

Kieli: Suomi

Painovuosi: 2006

Painos: P1

Sivumäärä: 168 sivua

Sidonta: Sidottu kansipaperein

Kuntoluokka: K5

ISBN: 9789510323250

Hinta: 10,00€

Lisää ostoskoriin

<- Takaisin

Avainsanat: ,
Kategoriat: Kaunokirjallisuus (kotim.) Uudet