Nummelin Matti – Kalliola Iiris, Kaukomatkaajan luontoharmeja, Kummallisia, vaarallisia ja pelottavia etelän eliöitä | Hinta: 15,00 €

Kuvaus:

Etelänmatkan paratiisikohde voi osoittautua pelottavammaksi paikaksi kuin miltä matkaesitteessä näytti. Majapaikassa, pihalla, rannalla, merellä ja metsässä on monenlaisia outoja eliöitä. Osa niistä voi olla jopa vaarallisia, mutta mitkä?

Jotkin eläimet herättävät ihailua ja kenties pelonsekaisia tunteita, mutta toiset, esimerkiksi hyttyset, voivat mullistaa miljoonien ihmisten elämän. Kirja esittelee monia kummallisia, vaarallisia ja pelottavia etelän eliöitä. Kirppuja pienempiä ei kirjasta löydy, mutta eläimistä bakteerikuriireina kyllä kerrotaan. Kirja antaa ensiapuohjeita ja neuvoo keinoja välttää yllättäviä, terveydelle vaarallisia kohtaamisia. Mukana on myös tekijöiden omakohtaisia, kirveleviäkin tositarinoita tropiikista.

Iiris Kalliola ja Matti Nummelin ovat biologipariskunta. He ovat itse viettäneet useita vuosia niin Afrikassa, Etelä-Amerikassa kuin Karibialla. Matti Nummelin on tuttu mm TV:n Huomenta Suomen Luontopolku -ohjelmasta.

Kustantaja: Tammi

Kieli: Suomi

Painovuosi: 2001

Painos: P1

Sivumäärä: 204 sivua

Sidonta: Sidottu, kuvakannet

Kuntoluokka: K5

ISBN: 9789513122119

Hinta: 15,00€

Lisää ostoskoriin

<- Takaisin

Avainsanat: ,
Kategoriat: Luonto, lemmikit, biologia Uudet