Hervonen Antti Raivio Johanna, Vuosisadan vartijat | Hinta: 12,00 €

Kuvaus:

Pitkää ikää ja terveyttä, sitähän me tavoittelemme, mutta ketkä ovat hengissä yli sadan vuoden iässä? Millainen on suomalaisen vanhenemisen mestariryhmä? Mikä juuri heidän kohdallaan on loksahtanut oikein? Miksi juuri Maija Rothovius tai Anna Löytty? Miksi juuri Isä Akaki tai Heikki Teräväinen? Miksi juuri Amanda Moksi tai Hilda Häkkinen? Mitä he ovat tehneet niin paljon paremmin kuin muut? Onko heillä jokin salaisuus, joka antaa ajan kulua mutta estää vanhenemasta?

Tampereen yliopiston gerontologian professori Antti Hervonen johdattelee lukijan pitkäikäisyyden myyttien ja tarinoiden kautta kohti suomalaisia selviytyjiä. Kirjaan on haastateltu kolmattakymmentä supersatavuotiasta, joista useat ovat pitäneet hallussaan Suomen vanhimman miehen tai naisen titteliä. Tuloksena on kokoelma riemastuttavia ja samalla myös järkyttäviä elämäntarinoita, jotka kattavat kolme vuosisataa ja ulottuvat uudelle vuosituhannelle.

Yhä useammat meistä tulevat elämään 90-100 -vuotiaiksi. Onnistujat antavat tässä kirjassa osviittoja jälkiensä seuraamiseksi. Lukija voi ammentaa kertomuksista aineksia oman henkilökohtaisen 100+ suunnitelmansa periaatteiksi.

Kustantaja: Tammi

Kieli: Suomi

Painovuosi: 2001

Painos: P1

Sivumäärä: 353 sivua

Sidonta: Sidottu kansipaperein

Kuntoluokka: K5

ISBN: 9789513120566

Hinta: 12,00€

Lisää ostoskoriin

<- Takaisin

Avainsanat: ,
Kategoriat: Elämäkerrat, muistelmat, henkilöhistoria Uudet