von Hertzen Ulla-Maija, Minun tieni, Kuinka selvisin pahimmasta | Hinta: 10,00 €

Kuvaus:

Kukaan meistä ei osaa aavistaa, milloin tiellämme tulee vaikea paikka vastaan, mutta syvänkin kriisin jälkeen elämällä on mahdollisuus jatkua. Minun tieni sisältää kahdeksan tarinaa, joissa kerrotaan suurista murtumakohdista – sairastumisesta, vaikeasta avioliitosta ja erosta, konkurssista, lasten kuolemasta, työpaikan menettämisestä, lapsettomuudesta ja lapsuuden aikaisesta seksuaalisesta hyväksikäytöstä.

Ihmiset kertovat omalla äänellään, miten elämä johti heidät mustimpaan pisteeseensä. Mutta ennen kaikkea he puhuvat siitä, miten he alkoivat nousta pimeydestä pois, millaisia takaiskuja tuli ja millainen reitti heidät toi kriisin keskeltä takaisin valoon. Miten auttoivat vaikkapa läheisimmät ihmiset ja ystävät, musiikki, luonto, hiljaisuus, sukulaiset, työ, liikunta?

Tarinoissa nousee esiin kertojien itsensäkin ihmettelemä lannistumattomuus. Mistä se syntyy? Tutkimusten mukaan yksi selviytyjiä yhdistävä piirre on, että he ymmärtävät menetyksensä suuruuden, oppivat antamaan anteeksi itselleen ja määrittämään omat hyvät ominaisuutensa. Henkilökohtaisia tarinoita täydentää psykologi, psykoterapeutti Soili Poijulan artikkeli selviytymisen psykologiasta.

Kustantaja: Wsoy

Kieli: Suomi

Painovuosi: 2009

Painos: P1

Sivumäärä: 152 sivua

Sidonta: Nidottu, pehmeäkantinen

Kuntoluokka: K5

ISBN: 9789510350218

Hinta: 10,00€

Lisää ostoskoriin

<- Takaisin

Avainsanat: ,
Kategoriat: Psykologia, kasvatus, elämäntaito Uudet